КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Про  проведення конкурсу на зайняття вакантної посади: Директора  комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради

Дата: 03.06.2021 13:08
Кількість переглядів: 503

Оголошення

про  проведення конкурсу на зайняття вакантної посади:

Директора  комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради

                            

Відповідно до ЗУ «Про соціальні послуги», постанови Кабінету  Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну  комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», рішення Клеванської селищної ради від 23.02.2021 року № 184 «Про створення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради , затвердження його Положення, структури та загальної чисельності»,  на підставі наказу відділу соціального захисту та охорони здоров’я  населення Клеванської селищної ради від 02 червня 2021 року № 4  «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради» оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради (далі – Центр).

Повне найменування  Центру: комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради.

Місце знаходження Центру: 35312, Рівненська область Рівненський район, смт. Клевань, вул. Центральна, 1.

Основні напрями діяльності Центру:

проведення соціально – профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

надання особам/ сім’ям комплексу соціальних послуг,  яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації  або подолання таких обставин.

Найменування посади:  директор комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради

Умови оплати праці: заробітна плата директора складається з посадового окладу, надбавок передбачених чинним законодавством.

Період  подання  документів для участі в конкурсі: з 03 червня 2021 року по 17 червня 2021 року.

Адреса, за якою приймаються документи:, вул. І.Франка, 20,  смт. Клевань.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі:

  1. Заява про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку;
  2. Належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  3. Автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  4. Мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  5. Довідка про відсутність судимості;
  6. Перспективний план розвитку комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом, лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше 5 років.

Дата і місце проведення конкурсу:   відбудеться  25 червня 2021 року в приміщенні Будинку культури смт.Клевань за адресою: вул. Тиха, 16,  смт. Клевань.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів:  Ящук Тетяна Володимирівна - в. о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Клеванської селищної радиелектронна адреса: social.klevan@gmail.com, телефон – 068 058 63 80

         

БЛАНК ЗАЯВИ ПРО УЧАСТЬ У КОНКУРСІ (натисніть для завантаження)

ПЕРЕЛІК питань для складання іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади директора КЗ «Центр надання соціальних послуг Клеванської селищної ради» (натисніть для завантаження)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано