КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Відкриття «Центру надання адміністративних послуг» Клеванської селищної ради

Дата: 07.05.2021 14:50
Кількість переглядів: 1364

7 травня відбулося урочисте відкриття «Центру надання адміністративних послуг» Клеванської селищної ради.

 У заході взяли участь: керівництво Клеванської селищної ради, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило, голова Рівненської районної державної адміністрації Олександр Коваль, депутати Рівненської обласної ради,  депутати селищної ради, мешканці селища.

 

«Для нашої громади – це важлива подія, тому що  створення Центру надання адміністративних послуг підвищує доступність та ефективність надання послуг мешканцям. Щиро дякую кожному  хто долучився до створення центру.  Ще у 2019 році Клеванська селищна рада успішно скористалась можливістю стати учасником впровадження Програми «U-LEAD з Європою» з метою отримання інституційної і матеріальної допомоги для створення центру надання адміністративних послуг. Наша громада досить велика, майже 14 тис. мешканців тепер зможуть скористатись якісними послугами» - у своєму вітальному слові зазначила Клеванський селищний голова Галина Кидун.

Більш детально про функціонування Центру надання адміністративних послуг, присутнім розповів начальник відділу Ігор Гусліcтий: «ЦНАП Клеванської селищної ради створений з метою забезпечення громади якісними адміністративними послугами: реєстрації нерухомості, реєстрації бізнесу, надання відомостей з Державного земельного кадастру, оформлення субсидій, допомоги, отримання довідок та ін.. Окрім основного офісу в смт Клевань, щедва представництва функціонує  в селищі Оржів  та в селі  Жобрин. Варто зазначити, що кількість наданих послуг з 2019 року  збільшилась майже втричі. Всі працівники ЦНАПУ пройшли навчання і отримали відповідні  сертифікати та готові надавати якісні послуги мешканцям громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано