КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

День працівника соціальної сфери України

Дата: 31.10.2019 10:08
Кількість переглядів: 352

Рівненське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області

 

          Щороку, в першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери України та вшановують тих, хто займається питаннями соціального захисту, зайнятості населення, безпеки праці і трудових відносин. Ці фахівці допомагають в найскладніших і, здавалося б,  безвихідних ситуаціях. Працівники соціальної сфери володіють умінням налагоджувати зв’язки між людьми, знаходити спільну мову з кожним.

          Фонд соціального страхування України є однією з найбільш важливих соціальних інституцій країни, який впроваджує принципові кроки по реформуванню своєї роботи, втілює нові підходи до взаємодії зі страхувальниками, застрахованими особами та потерпілими внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

          Рівненське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області напередодні професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України підбило підсумки своєї роботи у поточному році за основними напрямами діяльності. На обліку у відділенні перебуває 29794 страхувальники, у тому числі: 16262 фізичних осіб-підприємців, 12786 юридичних осіб, які здійснюють свою діяльність та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У поточному році відділенням було профінансовано видатки на матеріальне забезпечення застрахованим особам на загальну суму понад 129 мл. грн., допомогу по вагітності та пологах отримали 1670 застрахованих осіб, проведено 127 виплат допомоги на поховання. Відділенням здійснюються страхові виплати 823 особам, які потерпілі на виробництві та членам їх сімей. Медичною реабілітацією на базі санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду забезпечено 340 застрахованих осіб та членів їх сімей. Санаторно-курортне лікуванням отримали 55 осіб  потерпілих на виробництві внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання. Надання соціальних послуг було та залишається одним із пріоритетних завдань.

          З метою запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням відділенням надаються консультації з питань охорони праці та методична допомога при розроблені нормативних документів з охорони праці, проводяться семінари, наради, круглі столи, перевірки стану організації охорони праці на підприємствах.

У 2019 році з метою посилення інформаційно роз’яснювальної роботи серед громадян щодо їх прав та гарантій соціального страхування в засобах масової інформації опубліковано 35 матеріалів з актуальних питань у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування.

 

Користуючись нагодою, щиро вітаю всіх колег із Днем працівника соціальної сфери України. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальних захист населення. Зі святом вас шановні колеги!


Богдан Герус,

начальник Рівненського відділення

УВД ФССУ у Рівненській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано