КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Днем вчителя

Дата: 04.10.2019 10:47
Кількість переглядів: 2320

Шановні працівники освіти!
Вітаю Вас з професійним святом − Днем Вчителя!



 Фото без опису



Низький уклін Вам, дорогі вчителі, за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість, за багатство душі.


У День вчителя хочу подякувати Вам, шановні педагоги, за тепло, що Ви даруєте нашим дітям, за те, що сієте в їхніх серцях зерно прекрасного, доброго, вічного. 

Немає у світі праці благороднішої, ніж праця педагога, роль якої у становленні людини, в інтелектуальному та духовному зростанні суспільства – першочергова. Учитель – це унікальна професія. Її обираєш серцем і залишаєшся вірним їй до кінця життя.

Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які привносять у роботу сучасні новації та з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів.

Тому також сьогодні особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін і вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення ВЧИТЕЛЯ – провідника вічних цінностей.


Зичу вам всім міцного здоров’я, миру і злагоди, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні, вагомих здобутків на  освітянській ниві задля світлого майбутнього та процвітання рідної України!

Душа хай буде наповнена невичерпним джерелом любові до дітей. Нехай обраний вами професійний шлях приносить радість, успіхи, а кожен день наближає до нових горизонтів у професії.

Висловлюю вам безмежну вдячність за безцінний вклад у молоде покоління, а отже, і в майбутнє України.

Дорогі вчителі, нехай вам завжди всміхається доля, а у ваших родинах панують тепло, радість та затишок.


Селищний голова: Д.Жовтянський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано