КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Новим 2019 Роком та Різдвом Христовим

Дата: 30.12.2018 16:57
Кількість переглядів: 1136

Жителі та гості Клеванської громади!
Прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 Роком та Різдвом Христовим!

Фото без опису

Новорічні та різдвяні дні – це одні з найулюбленіших і довгоочікуваних, радісних і душевних свят, які об’єднують людей гарним настроєм, спільними емоціями, загальною надією. 
Це час радісних зустрічей з рідними і друзями, час тепла і затишку родинного вогнища, коли ми всі перебуваємо в очікуванні дива й казки, душевного тепла та надії.


Пройшов ще один рік. І озирнувшись назад, ми можемо сміливо сказати, що він був прожитий не дарма. 2018 рік був складним, насиченим подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.


Так, ще багато невирішених справ. В країні продовжується війна, але усі разом ми впевнено йдемо до перемоги над агресором. І нашими вірними супутниками тут є незламний козацький дух та незмінна воля до державної самостійності, розбудови нашої громади та країни в цілому.


Розумію, що рік — невеликий відрізок часу для того, щоб кардинально змінити життя людей, проте я докладатиму максимум зусиль, аби покращення були помітними для жителів громади якомога скоріше.

Тому запевняю Вас, що протягом наступного року в нашій громаді всі ми зможемо відчути позитивні зміни, які нададуть нам впевненість у майбутньому нашому та наших дітей.  


Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, я бажаю Вам і вашим близьким щастя, здоров’я, нехай перед Вами відкриються нові перспективи, і Ви з легкістю зможете здійснити давно задумане. 

Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе довгоочікуваний мир, достаток і добробут у родини. 

Зичу усім вам міцного здоров'я, добра й радості. Вірних друзів та близьких людей поруч.

Нехай тепло родинного вогнища зігріває Ваші душі і серця, у домівку прийдуть  святковий настрій, достаток, мир і злагода, віра в завтрашній день.


З Новим  Роком та Різдвом Христовим!

Світлих та веселих свят!


Селищний голова: Д.Жовтянський
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано