КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Засідання методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу та трудового навчання

Дата: 05.12.2018 10:45
Кількість переглядів: 593

З метою пошуку нових форм і методів роботи, спрямованих на підтримку розвитку творчої особистості, здатної успішно навчатися, провадити професійну діяльність, відчувати себе частиною спільноти і брати участь у справах громади, 4 грудня 2018 року у Клеванському ліцеї № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу та трудового навчання (технічні види праці, обслуговуючі види праці) закладів загальної середньої освіти Клеванської селищної ради. Привітали учасників методичного об’єднання Мельник Ю.В., начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради, Демидович Н.А., директор закладу. 

У сучасних умовах, щоб зацікавити учня, необхідно використовувати нові, інтерактивні методи і форми передачі знань, застосовувати новітні освітні технології, які направлені на розвиток індивідуальних нахилів і творчих здібностей учнів, практичного їх використання, набуття життєво необхідних компетенцій, формування пізнавальної самостійної діяльності.

На початку зустрічі практичним психологом закладу Семчук В.П. був проведений тренінг встановлення психологічного контакту. З метою створення атмосфери співпраці і взаємодії вчителя та учнів була проведена ділова гра «Розвиток творчих здібностей учнів шляхом впровадження інтерактивних методів навчання на уроках музичного мистецтва», вчитель Бородейко Л.В. Учасники методичного об’єднання відвідали урок з образотворчого мистецтва «Портретний жанр», вчитель Симончук С.П. Майстри ДПТНЗ «Рівненського центру ПТО сервісу та дизайну» Букало А.А., Щевич Ю.І. запропонували учасникам спробувати свої сили у виготовленні новорічного виробу з натуральних матеріалів, де вчителі продемонстрували свою креативність і творчість. По завершенню майстер-класу усі учасники отримали сертифікати. За круглим столом проведено калейдоскоп педагогічних ідей, де всі присутні висловили свої думки з приводу теми методичного об’єднання. У підсумку відмітили високу результативність та практичність проведеного заходу. Учасникам методичного об’єднання запропоновано матеріали для використання у подальшій роботі.

Педагоги мали можливість отримати позитивні емоції, гарний настрій і нові творчі ідеї.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано