КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Сімейні перегони. Рухова активність

Дата: 19.11.2018 12:00
Кількість переглядів: 764

17 листопада 2018 року на базі Оржівського ліцею Клеванської селищної ради відбувся ІІ етап І туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність». Позмагатись за перемогу та гарно провести дозвілля прибули  команди з трьох ліцеїв Клеванської селищної ради. Клеванський ліцей №1 представила команда у складі Марії і Анастасії Янчук та Віталія і Артема Стельманчуків. Клеванський ліцей №2 представляли Наталія та Валерія Лук’янови, а також Олег та Руслан Мельник. Представниками від Оржівського ліцею була команда у складі Дмитра та Олени Гнатюк, Богдана та Юрія Волощуків.  

З вітальним словом та гарними  побажаннями перемоги, активної і цікавої боротьби до присутніх звернулась начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради Юлія Мельник.

До складу журі спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність» увійшли: начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради – Юлія Мельник, голова журі; спеціаліст І категорії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради – Олена Бакун; вчитель фізичної культури Оржівського ліцею – Надія Самборська; вчитель фізичної культури Клеванського ліцею №1 – Юрій Гарбуза; вчитель фізичної культури Клеванського ліцею №2 – Андрій Самчук.

Привітання для команд учасників із запальними танцями продемонстрували вихованці студії спортивно-бального танцю «Престиж», керівник Юлія Охнюк. Для підтримки командного духу учні Оржівського ліцею організували флешмоб «Молодь за здоровий спосіб життя»,  керівник – Марія Дехтяр.

Під час змагань команди проявили чудову спортивну майстерність та влучність у п’яти естафетах та показали відмінний рівень знань у інтелектуальному спортивному конкурсі.

За підсумками балів перемогу у ІІ етапі І туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність» Клеванської селищної ради здобула команда Оржівського ліцею. Друге місце посіла команда Клеванського ліцею №2. На третьому місці  - команда Клеванського ліцею №1.

Всі команди отримали нагороди та пам’ятні сувеніри від організаторів заходу - відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано