КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Днем захисника України (Днем захисників Вітчизни), Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2018 20:49
Кількість переглядів: 1751

Вітаю Вас, Захисники та Козаки!

Фото без опису


14 жовтня - свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, яке водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави, свого краю.
З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду.

Шлю сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичу міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.


14 жовтня було обрано не випадково, адже саме цього дня відзначається велике православне свято – Покрова Пресвятої Богородиці, також жовтневий день був знаменним для запорізьких козаків, які вибирали старшин 14 числа.

З 1999 року важлива дата в календарі свят іменувалася Днем українського козацтва. Саме цього дня відзначається і створення Української повстанської армії.

Звичайно, крім пам’яті про людей, котрі відстоюють цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас, день 14 жовтня покликаний підняти дух народу, патріотизм, усвідомленість та любов до своєї Батьківщини.

Вітаю усіх ветеранів Української Армії - захисників Вітчизни усіх поколінь.


Селищний голова: Д.Жовтянський



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано