КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Днем вчителя та Днем працівника освіти

Дата: 05.10.2018 09:21
Кількість переглядів: 1144

Зі святом вас, дорогі педагоги, з Днем вчителя та Днем працівника освіти!!!


 

Вчитель це не той, хто допоміг закінчити школу!

Вчитель це той, хто допоміг почати власне життя!

Святослав Вакарчук

   Сьогодні природа прекрасна, як і Ваша душа, яка кожен день переживає за недбайливих учнів і радіє успіхам старанних дітей. Тому хочеться подякувати вам за високий професіоналізм, а також нескінченне терпіння в досягненні мети – виховання гідного, прогресивного покоління нашої громади. І результатами Вашої праці варто пишатися!
   Кожен проведений Вами урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий осінній день бажаю досягти тих педагогічних вершин, які лише Вам до снаги підкорити, і ніколи не зупинятися на досягнутому!
   Нехай кожен день Ваш буде наповнений посмішками, квітами, правильними відповідями і відмінними оцінками учнів, вашими творчими ідеями і яскравими талантами, мудрістю і натхненням, радістю і любов’ю, високими зарплатами і гідними преміями, душевним спокоєм і простим щастям!
   Хочу побажати Вам впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Хай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю пізнає смак щастя!!!

 


Селищний голова: Д.Жовтянський


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано