КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з з Міжнародним Днем Лікаря

Дата: 01.10.2018 10:15
Кількість переглядів: 990

Вітаю з Міжнародним Днем Лікаря!


Щорічно в перший понеділок жовтня у багатьох країнах відзначають Міжнародний день лікаря (International Doctor's s Day), який вважається днем солідарності і активних дій лікарів всього світу. Адже головна мета лікаря будь-якої національності - поліпшення і збереження здоров'я пацієнтів!

Сучасні медики спираються у своїй роботі на величезну кількість знань і колосальний досвід лікарів усіх часів. Тому лікар сьогодні - це дуже складна і відповідальна робота, адже в його руках людські життя, найцінніше, що є у світі. А ще - і дуже затребувана. Будь-яка сучасна людина хоча б раз у житті була у лікаря і їй складно уявити своє повсякденне життя без них.

Лікарі - люди з великим серцем, стійкою витримкою, світлою головою і завжди благими цілями трудяться, як бджоли в білих халатах! Це професійне свято нагадує, на скільки подяки і добрих побажань вони заслуговують!

Від щирого серця бажаю не тільки рятувати здоров'я людей, а й берегти своє, бажаю діяльності без перешкод, поваги, затребуваності, подяки оточуючих, особистого благополуччя та щастя, достатку і любові! Бажаю, щоб навіть у найважчих ситуаціях завжди знаходився вихід і рішення будь-якої проблеми!


Селищний голова: Д.Жовтянський


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано