КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Днем ветерана та Днем людей похилого віку

Дата: 01.10.2018 10:15
Кількість переглядів: 843

Сьогодні, 1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана!


Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. З кожним роком ми, нажаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край.

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.

Пройдений шлях ветерана АТО (ООС) і ветерана Великої Вітчизняної війни, і ветерана збройних сил чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей– це приклад для наслідування сучасній молоді.

Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя!

Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!


Селищний голова: Д.Жовтянський


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано